طرز تهیه خورشت لذیذ فسنجان

48
loading...

طرز تهیه خورشت لذیذ فسنجان

فسنجان یکی از غذاهایی است که پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.

مواد لازم:fesenjoon2

نصف مرغ

۲۵۰ گرم مغز گردو چرخ شده

۲ قاشق سوپ خوری رب انار

۲ قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده

اگر فسنجان را شیرین ترجیح میدهید کمی هم شکر


بیشتر بخوانید :  طرز تهیه خورشت باقلاقاتق غذای محبوب گیلان


طرز تهیه:

مرغ را به همراه پیاز و ۳ لیوان آب و گردوی چرخ شده و کمی نمک و فلفل در دیگ مناسب قرار داده و حرارت زیر دیگ را ملایم میکنیم تا آهسته بجوشد. سپس رب انار را اضافه نموده و به خورش اجازه میدهیم تا کاملا به روغن بیافتد. اگر خورش را شیرین میخواهید کمی هم شکر اضافه کنید. توجه نمایید که خورش باید کاملا جا بیافتد و روغن بیاندازد. بجای مرغ میتوانید از اردک )مرغابی( هم استفاده نمایید.


برای تهیه خورش‌ها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:

خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود.
خورش را نباید زیاد به‌هم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن می‌شود.

انواع سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ریخت.
چاشنی خورش‌ها بستگی به ذائقه اشخاص دارد بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آن را کم یا زیاد کرد.

خورش باید کم آب و کلاً جا افتاده باشد.
برای سرخ کردن پیاز باید دقت کامل کرد که پیاز زیاد سوخته نباشد یا سفید نماند بلکه رنگ آن کاملا طلائی شود.

نمک و ترشی و چاشنی خورش را باید در اواخر طبخ داخل خورش ریخت.
گوشت کلیه خورش‌ها باید با حرارت ملایم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزیجات آن اضافه گردد.

وقتی تمام مواد خورش پخته شد در آن را باز می‌گذاریم تا آب زیادی آن تبخیر شود.

برای تهیه پیاز داغ :
برای تهیه دو تا سه قاشق پیاز سرخ کرده که در تمام خورش‌ها مصرف می‌شود باید سه تا چهار عدد پیاز متوسط را خرد کرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده در ظرفی ریخت و رویی آتش گذارد و گاهی آهسته به‌هم زد تا پیاز طلائی رنگ شود. و بلافاصله یک استکان آب ریخت که رنگ آن زیاد تیره نشود.

 

فسنجان

loading...

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.