طرز تهیه مرغانه پلا

60
loading...

طرز تهیه مرغانه پلا 

 

مرغانه پلا یکی از غذا های خوشمزه مازندران و گیلان هست توصیه می‌کنیم این غذای محلی را به هیچ وجه از دست ندهید .

نکات

۱»این غذا جزو غذا های محلی گیلان هست.
۲»اگر همراه دارید به موادتان اندکی نعنا خشک هم افزون کنید.
۳»این غذا را هم به صورت غذای اصلی و هم پیش غذا و هم میان وعده می توانید میل کنید.

 

چاشنی که بر اساس سرکه و آب میوه جات نارس «مشابه غوره» تهیه میشود بسیار مطلوب هست. غذا های محلی متعارف هر یک به نوبه خود نماد یک شیوه آشپزیند: کته طبخ ساده برنج هست، میرزاقاسمی حاوی بادمجان، سیر، گوجه و تخم مرغ هست، باقلاقاتوق یک خورشت محتوی لوبیا ست، اشپل به همراه ماهی سفید، سیرترشی و هفت بیجار «مخلوطی از سبزیجات و سرکه».

 

تنوع خوراکی رشتیها و تضاد آن با عراقیها یعنی مردم داخل یا فلات ایران، اساس نیرومندی برای انعکاس تفاوتها هست. مردم گیلان عاشق برنج که بطور سنتی با هر سه وعده اصلی خوراکی میل میشود.

 

این در تضاد با رژیم سنتی عراقی‌هاست که از نان، تولیدات لبنی و گاهی گوشت گوسفند تشکیل می شود.

مواد اولیه

برای ۲ نفر
برنج نصف پیمانه
تخم مرغ۲عدد
گردو به میزان لازم
پنیر ۵۰ گرم «لیقوان یا تبریزی»
کره

morghanepala2
مرغانه پلا

غذای گیلانی مرغانه پلا

مواد اولیه

برای ۲ نفر
برنج نصف پیمانه
تخم مرغ۲عدد
گردو به میزان لازم
پنیر ۵۰ گرم «لیقوان یا تبریزی»
کره

 

آموزش غذای گیلانی مرغانه پلا

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کرده و بعد از پخت رنده کنید.اندکی مغز گردو را در حدود ۵عدد اسیاب کرده و کمی دیگر را خرد کنید.برنج را با اندکی نمک و کره به صورت کته دم کنید و سعی کنید کمی نرم تر از حد متداول ان را طبخ کنید.بعد از پخت برنج را با تخم مرغ آبپز شده و پنیر رنده شده و گردو اسیاب شده آمیخته کرده و به شکل گلوله های کوفته ای در آورید و رویش را گردوی خرد شده بریزید.

morghanepala1
مرغانه پلا

 

نکات

۱»این غذا جزو غذا های محلی گیلان هست.
۲»اگر همراه دارید به موادتان اندکی نعنا خشک هم افزون کنید.
۳»این غذا را هم به صورت غذای اصلی و هم پیش غذا و هم میان وعده می توانید میل کنید.

 

talab.org

loading...

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.