تولد پدر

شیرینی بادامی همراه با نکات مهم پخت کیک

90
loading...

شیرینی بادامی



مواد لازم شیرینی بادامی

نیم کیلو آرد

۲۰۰ گرم بادام درشت چرخ شده

۲۵۰ گرم کره – ۱۵۰ گرم پودر قند

یک عدد تخم مرغ

۳ قاشق غذاخوری شیر

پوست رنده شده از یک چهارم یک لیموترش درشت

۱۰۰ گرم شکلات برای درست کردن سس شکلات

۱۰۰ گرم خلال بادام بوداده


بیشتر بخوانید : طرز تهیه تارت گردویی خوشمزه


طرز تهیه شیرینی بادامی:

پودر قند را الک میکنیم. این پودر را با کره و تخم مرغ و شیر و پوست لیموی رنده شده مخلوط میکنیم. آرد را الک کرده و به آرامی همراه با بادام چرخ شده بدان اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. خمیر را کلا به صورت لول بلند درآورده و با کمی فشار بدان آنرا بشکل یک مکعب مستطیل درمیآوریم. سپس آنرا در کاغذ مومی پیچیده و برای ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم.

فر را تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد حرارت گرم میکنیم. از خمیری آماده شده برشهایی به حدود ضخامت ۵ میلیمتر میبریم. برشها را روی سینی چیده و در طبقه وسط فر قرار میدهیم. ۱۵ دقیقه بعد وقتی این قطعات به رنگ طلایی درآمدند آنها را بیرون آورده و

میگذاریم تا خنک شود.

در یک قابلمه بزرگ آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم. یک قابلمه کوچک روی سطح آب قرار میدهیم و شکلات را با سه قاشق آب داخل این قابلمه دوم ذوب میکنیم. سعی کنید آب جوش نیاید. اگر جوش آمد کمی آب سرد بدان اضافه کنید.

شکلات را بصورت ضخیم روی سطح شیرینی ها میمالیم و بلافاصله خلالهای بادام بو داده را روی آنها میپاشیم.

شیرینی بادامی


**کپی برداری از این مطلب  ، فقط با ذکر منبع و درج لینک به آدرس منبع آزاد است . 

loading...