طرز تهیه سوپ تره فرنگی‌ لذیذ +نکات مهم و خواص تره فرنگی‌

64
loading...

سوپ تره فرنگی

در این بخش از سایت در۲دل‌ قصد داریم یه سوپ بسیار لذیذ به شما آموزش بدیم، سوپ تره فرنگی‌ از سوپ‌های پر طرفدار در فصل بهار میباشد و امیدوارم از این سوپ لذت ببرید نوش جان.

مواد لازم سوپ تره فرنگی :

تره فرنگی یک دسته

روغن ۴/۱ پیمانه

آرد ۲/۱ پیمانه

آب گوشت یا مرغ ۶ پیمانه

زرده تخم مرغ ۲ عدد

خامه ترش ۲ قاشق سوپ خوری

نان خشک سرخ شده ریز ۲/۱ پیمانه

نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی :

تره فرنگی را شسته و قسمتهای زیادی و ریشه آن را میگیریم و به حلقه های مساوی میبریم. سپس آنرا در روغن تفت میدهیم. آرد را در ظرف کوچکی با کمی آب سرد حل میکنیم و روی تره ها میریزیم آب گوشت را هم به آن اضافه کرده میگذاریم چند جوش بزند تا بوی خامی آرد از بین برود. نمک و فلفل را اضافه کرده در موقع کشیدن زرده تخم مرغ را با خامه ترش و چند قطره آبلیمو مخلوط کرده و به سوپ اضافه میکنیم. روی سوپ را با نان خشک سرخ شده تزیین مینماییم.

نکته

تره فرنگی را انتخاب کنید که قسمت زیادی از آن سفید باشد. از خرید تره فرنگی هایی که برگ های زرد و خشک دارند و تغییر رنگ داده اند، بپرهیزید.
تره فرنگی را در کیسه پلاستیکی قرار داده و تا چند هفته در یخچال نگه داری کنید.


خواص تغذیه ‌ای و درمانی 

تره ‌فرنگی سرشار از ویتامین‌ های B و C و دارای مقادیر قابل توجهی املاح معدنی نظیر: آهن(عامل اکسیژ‌ن‌ رسانی به خون)‌، منیزیم(ضد سرطان)‌، گوگرد(ضدعفونی‌ کننده قوی)‌، پتاسیم(کاهش ‌دهنده فشار خون)‌ و فسفر(تقویت کننده حافظه)‌ است.
البته خوب است بدانید ویتامین C، آهن، منیزیم و کلسیم تره ‌فرنگی کمتر از سبزی تره است. معمولا سوپ تره ‌فرنگی را به بیماران مبتلا به سوء هاضمه و کسانی که مبتلا به رماتیسم و کم‌ خونی هستند توصیه می‌ کنیم. این سوپ معده‌ های ضعیف را تقویت کرده و در عین حال خاصیت ملینی دارد.
این سبزی در هنگام پخته شدن از خود لعاب لزجی تراوش می ‌کند که به همراه تار و پود سلولزی‌ اش می ‌تواند بقایای مدفوع و سموم روده را به خارج دفع کند. لذا برای مبتلایان به یبوست و بواسیر بسیار نافع است.
تمام برگ‌ های سبز تره ‌فرنگی به دلیل دارا بودن مواد گوگردی ضد عفونی‌‌ کننده قوی بوده و موجب تقویت دستگاه ریوی می ‌شوند. این مواد از طریق خون وارد ریه‌ ها شده و عفونت ‌های مجاری تنفس و ورم گلو را التیام می ‌بخشد و از لحاظ خاصیت ادرارآوری در درجه اول قرار دارد. لذا با خوردن خام تره‌ فرنگی در انواع سالادها به حفظ سلامتی خود کمک بسزایی می ‌کنید.
مصرف این سبزی مفید بعد از غذا، مانع از ترش‌ کردن می‌ شود و خلط ‌آور خوبی است و غریزه جنسی را تقویت می‌ کند.


**کپی برداری از این مطلب  ، فقط با ذکر منبع و درج لینک به آدرس منبع آزاد است . 

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه کباب مرغ یونانی بسیار خوشمزه

طرز تهیه مرغانه پلا

طرز تهیه خورشت لذیذ بامیه

طرز تهیه خورشت بادنجان بسیار لذیذ

از کانال تلگرم ما دیدن کنید

loading...

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.