سوپ برش روسی (برای ۶ نفر)

64
loading...

سوپ برش روسی (برای ۶ نفر)

سوپ بُرش (Borsch) یک غذای سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. ماده اصلی سوپ برش چغندر ( لبو) است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ می‌شود. برای طعم بهتر، سوپ برش روسی را معمولاً با ماست ترش، مایونز یا خامه سرو می‌کنند. این سوپ جدید و خوشمزه دستور پختی بسیار ساده دارد و بدلیل ترکیباتش یک سوپ رژیمی و مقوی برای فصل پاییز و زمستان محسوب می شود.(irancook.ir)

مواد لازم سوپ برش:

گوشت قلم یا سردست با استخوان ۱ کیلو

کلم برگ ۱ کیلو

هویج ۳ عدد

چغندر کوچک قرمز ۲ عدد

سیب زمینی ۴ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

خامه ۱۵۰ گرم

لوبیای سبز خرد شده ۲۵۰ گرم


بیشتر بخوانید : سوپ بادمجان با گوشت


طرز تهیه سوپ برش:

گوشت راقطعه قطعه کرده وبا مقداری آب میگذاریم بپزد بعد کلم را خورد کرده چغندر و هویج را خلال کرده وکلم و چغندر و لوبیا و هویج را داخل گوشت میریزیم تا بپزند آنگاه سیب زمینی را خلال کرده و به آنها اضافه میکنیم تا آن هم بپزد و نمک و فلفل اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کرده داخل آن میریزیم و میگذاریم تا چند جوش بزند سپس استخوانهای گوشت را گرفته و برش را در ظرف میکشیم و روی آنرا خامه میریزیم. اگر بخواهیم برش کمی غلیظ تر شود یک قاشق آرد را در کمی کره با روغن کمی سرخ کرده و وقتی گوشت و سبزیجات پخته شد داخل برش میریزیم. .


**کپی برداری از این مطلب  ، فقط با ذکر منبع و درج لینک به آدرس منبع آزاد است . 

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه سوپ تره فرنگی‌ لذیذ +نکات مهم و خواص تره فرنگی‌

  سوپ سفید مجلسی به همراه سس‌ سفید

 طرز تهیه سوپ قارچ بسیار لذیذ

 طرز تهیه سوپ عدس همراه با نکات کلیدی

از کانال تلگرم ما دیدن کنید

 

loading...

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.