سالاد کرفس و گردو

61
loading...

سالاد کرفس و گردو

هرچند به نظر می‌رسد در فصل زمستان، سوپ‌ها پیش‌غذای بهتری از سالادها باشند، اما اگر مواد اولیه سالاد را به درستی انتخاب کنید، می‌توانید یک سالاد مقوی و گرمازا برای خانواده آماده کنید.

مواد لازمkarafs2

کرفس ریز خورد شده ۲ دسته

گردو خورد شده ۱ پیمانه – کاهو ۲ عدد خورد شده

ماست چکیده ۱ پیمانه – جعفری خورد شده ۳ قاشق غذا خوری

آبلیمو ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید : سالاد سیب زمینی رنگارنگ


طرز تهیه:

کرفس و کاهو و گردو را با هم مخلوط کرده ماست چکیده و جعفری و آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم و سپس به کرفس و کاهو اضافه مینماییم و خوب هم میزنیم. سالاد را در ظرف کشیده و با برگ کرفس آنرا تزیین مینماییم.


خواص کرفس :

*. کرفس گیاهی از خانواده ی چتریان است و در سراسر جهان می روید. کرفس سرشار از ویتامین B6، منیزیم، کلسیم و فسفر است. ویتامین های A و K، پتاسیم، منگنز و فیبر غذایی از دیگر مواد مفید موجود در کرفس هستند.کرفس چربی اشباع شده وکلسترول بسیار پایینی دارد. این گیاه را می توان تا هفت هفته در دمای ۰ تا ۲ درجه ی سانتی گراد نگه داشت؛ گیاه در این شرایط خواص غذایی خود را حفظ می کند.


loading...

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.