طرز تهیه حلیم با گوشت گوسفند

154
loading...

حلیم

در این مطلب از سایت در۲دل‌ قصد داریم طرز تهیه حلیم ساده و لذیذ با گوشت گوسفند رو به شما آموزش بدیم امیدوارم لذت ببرید نوش جان

مواد لازم حلیم:

نیم کیلو گرم گوشت گوسفندی سردست بدون استخوان

نیم کیلوگرم گندم پوست گرفته مخصوص حلیم

۱ عدد پیاز متوسط

۱۰۰ گرم نخود (در صورت تمایل)

فلفل و نمک به مقدار کافی


بیشتر بخوانید :  طرز تهیه آش گندم یزدی + نکات کلیدی و تزئین


طرز تهیه حلیم:

گندم را در آب میریزیم تا خیس بخورد. گوشت را شسته و در دیگ میگذاریم روی آن آب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد. وقتی جوش آمد کف آنرا میگیریم. پیاز را خرد کرده و داخل گوشت ریخته و حرارت را کم میکنیم. در طرف را میبندیم تا گوشت پخته

شود. در این حالت باید حدود ۲ لیوان آب در دیگ باشد. گندم خیس خورده را با آب و نمک روی حرارت قرار میدهیم تا جوش بیاید. کف آنرا گرفته و حرارت را کم میکنیم. وقتی گندم پخت آنرا بخوبی میکوبیم (یا در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط میکنیم) سپس از آبکش

رد میکنیم تا پوست گندم گرفته شود. در دیگی آب ریخته (حدود ۲ لیوان) و روی حرارت میگذاریم. همچنان که گندم را صاف میکنیم در داخل آب این دیگ میریزیم. چند بار آنرا هم میزنیم. بعد گوشت پخته شده را میکوبیم و داخل این گندم آماده میریزیم. دیگ را روی حرارت ملایم میگذاریم. برای آنکه حلیم ته نگیرد باید آنرا گاهی بهم بزنیم. حلیم آماده باید کاملا کش بیاید.

حلیم را با کره آب شده و شکر و دارچین میخورند.


**کپی برداری از این مطلب  ، فقط با ذکر منبع و درج لینک به آدرس منبع آزاد است . 

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه سوپ تره فرنگی‌ لذیذ +نکات مهم و خواص تره

  طرز تهیه آش رشته + نکات کلیدی و فیلم تزئین

 طرز تهیه آش آلو خوشمزه

فرنگی‌سوپ برش روسی (برای ۶ نفر)

 سوپ بادمجان با گوشت

سوپ سفید مجلسی به همراه سس‌ سفید

از کانال تلگرم ما دیدن کنید

 

loading...

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.