برشتوک ویژه عید نوروز

75
loading...

برشتوک

برشتوک جزء شیرینی های سنتی و اصیل ایرانی هاست .  از اونجایی که ماندگاری طولانی هم داره گزینه خیلی مناسبی برای پذیرایی از مهمونامون در تعطیلات نوروز هستش. از طرفی طعم شیرینی هایی که با آرد نخودچی درست میشن همیشه برای ما یاد آور عید نوروز هستن. من در این مطلب طرز تهیه برشتوک با آرد نخود چی رو براتون میذاریم، امیدوارم این شیرینی آسون و خوشمزه رو درست کنین و از طعمش در کنار عزیزانتون لذت ببرین.(۲nafare.ir)

مواد لازم برشتوکbereshtook2

آرد سفید ۱ لیوان

آرد نخودچی ۱ لیوان

روغن جامد ۱ لیوان

پودر قند ۱ لیوان سر خالی

پودر هل به میزان دلخواه

پودر پسته مقداری برای تزیین


بیشتر بخوانید :نان نخودچی ویژه عید نوروز


طرز تهیه برشتوک :

آرد سفید را با حرارت ملایم تفت می دهیم حدودا ۲۰ دقیقه تا رنگ آرد تغییر کند و خامی آن از بین برود، آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس روغن را به آرد اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم. )میتوانیم آنرا درون ظرف مناسب ریخته با روغن مخلوط نماییم و به مدت ۶ الا ۷ دقیقه به قدرت ۱۰۰ در ماکروفر قرار دهیم بدون درب و یک الی دو دفعه آنرا هم بزنیم آنگاه آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه ادامه دهیم ( آنگاه پودر قند و هل را نیز اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم بعد مواد را درون سینی پهن میکنیم تا سرد شود روی آنرا با پودر پسته تزیین میکنیم و بعد از سرد شدن بصورت لوزی میبریم.

نحوه نگهداری از برشتوک

  • برای نگهداری از اونها کافیه که داخل یک ظرف در بسته بذاریمشون تا خشک نشن.
  • همچنین برای نگهداری طولانی مدت میتونیم برشتوک رو داخل یخچال و در ظرف دربسته بذاریم ولی تقریبا نیم الی یک ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرونشون بیاریم تا کره داخل شیرینی به دمای اتاق برسه و برشتوک لطیف بشه.

**کپی برداری از این مطلب  ، فقط با ذکر منبع و درج لینک به آدرس منبع آزاد است . 

loading...

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.