استیک با سس قارچ

145
loading...

استیک با سس قارچ (۶نفر)

در این مطلب از سایت در۲دل‌ قصد داریم طرز تهیه استیک گوشت و سس‌ قارچ رو به شما عزیزان آموزش بدیم این غذا سرشار از کالری و بسیار محبوب میباشد امیدوارم لذت ببرید

مواد لازم:

برای سس قارچ:

یک پیمانه آب گوشت

یک قاشق سوپ خوری آرد سفید

۵۰ گرم کره

۲۵۰ گرم قارچ تازه

یک پیمانه شیر

نمک و فلفل به اندازه کافی

برای استیک:

۳ قطعه گوشت فیله یا راسته به وزن تقریبی ۲۵۰ گرم برای هر قطعه

دو عدد سیب زمینی متوسط

۱۰۰ گرم نخود فرنگی

شش عدد هویج کوچک

۱۵۰ گرم کره

نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه :

استیک را باید در تابه چدنی سرخ کرد و در هر نوبت یک استیک را در تابه قرار داد. قطعات گوشت را کمی میکوبیم. دو طرف هر قطعه را به نمک و فلفل آغشته میکنیم. هر قطعه گوشت را بطور جداگانه در روغن سرخ میکنیم. سیب زمینیها را پوست کنده و بصورت خلال در میآوریم. سیب زمینیها را تا زمان سرخ شدن در ظرفی حاوی آب نگه دارید تا در مجاورت هوا سیاه نشود. همزمان با سرخ شدن استیکها اما در تابه ای جداگانه، سیب زمینیها را هم سرخ نمائید. نخود فرنگی و هویج را هم در ظرفی جداگانه میپزیم.

برای تهیه سس قارج ابتدا کره را در تابه کوچکی روی حرارت ملایم آب میکنیم. سپس آرد را بدان افزوده و آنرا کمی سرخ میکنیم. آب گوشت را به آرامی داخل آرد میریزیم و همچنان هم میزنیم. آنقدر این کار را ادامه میدهیم تا سس نرمی بدست آید. سپس شیر بدان افزوده و هم میزنیم. قارچها را شسته و در اندازه های متوسط خرد میکنیم. بعد آنرا در کره سرخ مینمائیم و داخل سس میریزیم و هم میزنیم.

حال استیکها در ظرف گذاشته و روی آنها سس قارچ میریزیم و با سیب زمینی، (نخود فرنگی و هویج پخته) تزئین میکنیم.

نکات کلیدی یک استیک خوشمزه (۲nafare.com)

  • بهترین گوشت برای تهیه استیک گوشت راسته یا فیله گوساله هست که گوشت فیله کلا نرم تر از راسته هم هست و استیکش لذیذ تره. البته من برای تهیه این استیک از گوشت دوش (پشت گردن گاو) استفاده کردم که رگه های چربی داره و در صورتی که گوشت چرب رو میپسندین میتونین از این قسمت هم استفاده کنین.
  • ظرفی که برای طبخ استفاده میکنین بهتره تابه چدنی یا تابه تفلون خط دار باشه.
  • تنها چرب کردن کف تابه برای پخت کافیه و روغن زیاد کیفیت استیک رو از بین میبره.
  • هیچ وقت از گوشت تازه برای تهیه استیک استفاده نکنین در واقع گوشت استیک باید به اصطلاح بیات باشه به خاطر همین بهتره تا برش های  گوشت رو برای مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار بدین و بعد استفاده کنین.
  • هرگز گوشت رو قبل از پخت به چاشنی های ترش مثل آبلیمو آغشته نکنین.
  • ضخامت گوشت استیک به ذائقه خودمون بستگی داره و اینکه استیک رو آبدار یا کاملا پخته ترجیح میدیم هر چقدر ضخامت گوشت کمتر باشه بیشتر پخته میشه ولی باید دقت کنیم که ضخامتش نباید کمتر از نصف بد انگشت باشه چون در این صورت تکه گوشت کاملا سرخ میشه و بهش بیفتک میگن. برای تهیه من ضخامت این گوشت رو نسبتا نازک انتخاب کردم تا خوب مغز پخت بشه.
  • برای تهیه یک استیک عالی اصلا احتیاجی نیست که اون رو داخل موادی مثل پیاز یا چیزای دیگه بخوابونین فقط و فقط نمک پاش کردن دو طرف استیک برای داشتن یه استیک آبدار و خوشمزه کفایت میکنه.
  • در صورتی که دوست ندارین بعد از پخت داخل ظرف سرو آب بندازه بعد از پختن و قبل از سرو برای چند دقیقه داخل فویل بذارینش و خوب فویل رو ببندین اینطوری آب گوشت به بافت گوشت جذب میشه.

**کپی برداری از این مطلب  ، فقط با ذکر منبع و درج لینک به آدرس منبع آزاد است . 

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه خورشت لذیذ فسنجان

طرز تهیه کباب مرغ یونانی بسیار خوشمزه

طرز تهیه مرغانه پلا

طرز تهیه خورشت لذیذ بامیه

طرز تهیه خورشت بادنجان بسیار لذیذ

از کانال تلگرم ما دیدن کنید

loading...

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.