طرز تهیه آش گندم یزدی + نکات کلیدی و تزئین

138
loading...

آش گندم

در این مطلب از سایت در۲دل‌ قصد داریم طرز تهیه آش گندم که یکی‌ از غذاهای محلی شهر زیبای یزد می‌باشد رو به شما آموزش بدیم در ادامه به نکاتی‌ در مورد خوشمزه تر شدن این آش اشاره خواهیم کرد و به صورت خلاصه در مورد تزئین این آش هم برای شما توضیحاتی ارائه خواهیم کردبا ما همراه باشید

مواد لازم آش گندم :

اسفناج ۲ کیلو

حبوبات از همه نوع (نخود – لوبیا – عدس – باقلای خشک) نیم کیلو

پیاز درشت ۴ عدد

گندم ۲۵۰ گرم

روغن ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل به مقدار کافی


بیشتر بخوانید : طرز تهیه آش رشته + نکات کلیدی و فیلم تزئین


طرز تهیه آش گندم :

حبوبات را یک شب خیس میکنیم و آب آنرا عوض کرده میگذاریم تا کاملا پخته شود و لعاب بیاندازد، پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم در صورت تمایل کمی زردچوبه به آن میزنیم. حبوبات و گندم و پیاز داغ را با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد و مرتب آنرا هم میزنیم تا آش لعاب بیاندازد. اسفناج را شسته و بعد از گرفتن آب آن، آنرا درشت خورد میکنیم و داخل آش میریزیم و وقتی تمام مواد آش پخته شد و جا افتاد آش را میکشیم و روی آن را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین میکنیم .

تزیین آش گندم

برای تزیین این آش هم می توانید مقداری نعنا خشک را در آب خیس کنید و سپس بعد از جدا کردن آب نعنا خشک, با مقدار روغن رو حرارت بزارید و تفت دهید فقط مواظب باشید که نعنا خشک نسوزد سپس با نعنا داغ روی آش را تزیین کنید.

نکاتی برای خوشمزه تر شدن آش گندم

  • برای خوشمزه تر شدن آش گندم می توانید مقداری کشک در آخر به آش اضافه کنید.
  • شما میتوانید آش گندم را با گوشت و سبزی هم درست کنید که به زودی دستور طبخ این نوع آش را در همین پست خواهیم گذاشت.

**کپی برداری از این مطلب  ، فقط با ذکر منبع و درج لینک به آدرس منبع آزاد است . 

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه سوپ تره فرنگی‌ لذیذ +نکات مهم و خواص تره

 طرز تهیه آش آلو خوشمزه

فرنگی‌سوپ برش روسی (برای ۶ نفر)

 سوپ بادمجان با گوشت

سوپ سفید مجلسی به همراه سس‌ سفید

 طرز تهیه سوپ قارچ بسیار لذیذ

از کانال تلگرم ما دیدن کنید

 

loading...

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.