تولد پدر

طرز تهیه آش رشته + نکات کلیدی و فیلم تزئین

171
loading...

آش رشته

آش رشته :در این مطلب از سایت سایت فان قصد داریم طرز تهیه آش رشته را به شما آموزش درهیم این آش یکی‌ از محبوب‌ترین آش‌ها در بین مردم کشورمون میباشد و در این مطلب شما میتونید علاوه بر طرز تهیه، فیلم آموزش تزئین و نکات کلیدی  را بیاموزید با ما همراه باشید

مواد لازم :

۷۵۰ گرم رشته آشی

۲ کیلو گرم سبزی آش (گشنیز – تره – جعفری – شوید – اسفناج)

۲۵۰ گرم نخود

۲۵۰ گرم لوبیا

۲۵۰ گرم عدس

۴ قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده

نیم لیتر کشک

نمک و فلفل به مقدار کافی

دو قاشق سوپ خوری آرد برنج

طرز تهیه:

حبوبات را یک شب خیس میکنیم. سپس آنها را با پیاز و کمی زردچوبه میپزیم. سبزی را خرد کرده و داخل حبوبات پخته شده میریزیم تا بپزد. دو قاشق سوپ خوری آرد را در کمی آب سرد ریخته و حل میکنیم. سپس آنرا به آش اضافه مینماییم و مرتبا هم میزنیم. رشته مجحخنههرا در آش ریخته و حرارت را کم میکنیم تا آهسته بپزد. توجه نمایید که رشته خرد نشود. آش را از روی اجاق برداشته و بدان کشک اضافه میکنیم. وقتی آش را در ظرف برای مصرف کشیدیم میتوانیم روی آنرا با کشک و پیاز یا سیر شرخ شده و نعناع داغ و قیمه تزیین نماییم.

نکات کلیدی :  (بیتوته)
۱ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.

۲ـ سبزی آش باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.

۳ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.

۵ـ رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.

۶ـ نمک آش را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.

۷ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.

۸ـ کشک را در آش نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد. می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.

۸ـ کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).

۱۰ـ حرارت کشک و آش موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.

۱۱ـ برای درست کردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

۱۲- زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.


آموزش تزئین آش رشته:

loading...